نانو تکنولوژی یا فناوری نانو

علمی تخصصی فنی عمومی فناوری های نوین

نانو تکنولوژی یا فناوری نانو

علمی تخصصی فنی عمومی فناوری های نوین

مدل جدید سرمایه ‌گذاری ریسک ‌پذیر در حوزه‌ فناوری نانو

امروزه،‌ پیش از رسیدن به IPO، باید سرمایه‌گذاری خصوصی و قابل رشدی صورت گیرد. زیرا سرمایه‌گذاران ریسک‌پذیر، قادر به افزایش سرمایه‌گذاری تا سطح صدها میلیون دلار نیستند. همچنین، اتخاذ یک مدل کسب وکار جدید برای فناوری‌های نوظهور، پیش از سوددهی، نیازمند سرمایه‌گذاری و زمان بیشتری است.  

  در طی دهه‌ی گذشته، کارآفرینان حوزه‌ی فناوری نانو، فناوری‌های پاک و انرژی‌های تجدیدپذیر، با مشکلات مالی عمده‌ای در زمینه‌ی سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر مواجه بوده‌اند. متیو نوردن، نماینده‌ی لوکس ریسرچ، اخیرا در همایشی مربوط به نانوانرژی‌های تجدیدپذیر، نظرات خود را در زمینه‌ی تامین مالی شرکت‌های نانو اعلام کرده است.

 

به عقیده‌ی وی، هیچ رابطه‌ی خطی میان سرمایه‌گذاری مالکین، سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر و) IPOعرضه اولیه سهام به عامه مردم) وجود ندارد. امروزه،‌ پیش از رسیدن به IPO، باید سرمایه‌گذاری خصوصی و قابل رشدی صورت گیرد. زیرا سرمایه‌گذاران ریسک‌پذیر، قادر به افزایش سرمایه‌گذاری تا سطح صدها میلیون دلار نیستند. همچنین، اتخاذ یک مدل کسب وکار جدید برای فناوری‌های نوظهور، پیش از سوددهی، نیازمند سرمایه‌گذاری و زمان بیشتری است. 

  نوردن می‌افزاید: در حوزه‌هایی نظیر انرژی و فناوری‌های پاک،‌ سرمایه‌های ریسک‌پذیر جواب خواهند داد. برای مثال، شرکت‌‌هایی نظیر راکپورت، کلینر پرکینز کافیلد و بایرز، در زمینه‌ی فناوری‌هایی سرمایه‌گذاری می‌کنند که در مراحل اولیه منحنی رشد خود قرار دارند. در حالی که ریوراستون و فورویندز در جهت توسعه‌ی فناوری‌های نسبتا بالغ سرمایه‌گذاری می‌کنند. تنها تعداد محدودی از سرمایه‌گذاران نظیر ونتیج پوینت تمایل دارند وسعت سرمایه‌گذاری خود را افزایش ‌دهند. مدل جدید سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیرکه توسط خوسلا ونچورز ارائه شده است، نمایان‌گر این گونه سرمایه‌گذاری است.
  به عقیده‌ی نوردن، هوشمند‌‌ترین شرکت‌های‌ ریسک‌پذیر، برای کشف نیازهای مشتریان، بیش از 5 سال با آنها ارتباط برقرا ر می‌کنند. سپس این شرکت‌ها، بر اساس خواسته‌های این مشتریان شرکت‌های نوپا را تشکیل می‌دهند. اگر ریسک فناوری برای شرکت نوپا به خوبی روشن نباشد، طرح کسب و کار به کلی تغییر خواهد کرد. 
  در نهایت،‌ نوردن چهار قانون کلی را به شرکت‌های ریسک‌پذیر توصیه می‌کند: 
  • فناوری‌ها و راه‌حل‌های جایگزین را به طور نامحسوس در نظر داشته باشند؛ 
  • رشد نمایی محصول را همواره در نظر بگیرند؛ 
  • گزینه‌های متعددی جهت مقابله با رقبا داشته باشند؛ و 
  • از تمرکز بیش از حد بر روی یک فناوری ایده‌آل اجتناب کنند.


منبع:
nano-atu.ir
http://www.eetimes.com/news/semi/showArticle.jhtml?articleID=209400750

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد