برنامههای فناورینانو در کشور کرهجنوبی توسط دولت حمایت شده و این برنامهها در دورههای زمانی 5 ساله اجرا میشوند. دولت این کشور در حوزه فناورینانو سیاستهای کاربردی را دنبال کرده و ترجیحا از حوزهایی حمایت میکند که منجر به توسعههای سریع فناوری خواهند شد.

برنامههای فناورینانو در کشور کرهجنوبی توسط دولت حمایت شده و این برنامهها در دورههای زمانی 5 ساله اجرا میشوند. دولت این کشور در حوزه فناورینانو سیاستهای کاربردی را دنبال کرده و ترجیحا از حوزهایی حمایت میکند که منجر به توسعههای سریع فناوری خواهند شد.
برنامههای فناورینانو در کشور کرهجنوبی توسط دولت حمایت شده و این برنامهها در دورههای زمانی 5 ساله اجرا میشوند. اولین برنامه ملی فناورینانو در این کشور در سال 2001 آغاز شده و به سرعت تمامی پارامترهای آن مانند تامین مالی، تعداد شرکتهای مربوطه، مقالات منتشر شده و پتنتهای ثبت شده در سال 2005 در مقایسه با سال 2001 تا سه برابر افزایش یافت.

دولت این کشور در حوزه فناورینانو سیاستهای کاربردی را دنبال کرده و ترجیحا از حوزهایی حمایت میکند که منجر به توسعههای سریع فناوری خواهند شد. هدف اولین برنامه 10 ساله (2010-2001) این کشور، شناسایی چنین حوزههایی است. در دوره بعدی (2020-2011) انتظار میرود که تحقیقات بر حوزههای منتخب، متمرکز شوند.
اولویت تامین مالی با نهادهای تحقیقاتی است. شرکتهای خصوصی به طور مستقیم حمایت نمیشوند، بلکه از طریق واحدهای تحقیقاتی خود مورد حمایت واقع میشوند. نکته جالب توجه در این کشور این است که همیشه در زمینه فناورینانو، به جای کشور ژاپن، اروپا به عنوان یک الگو معرفی میشود. یکی از دلایل این امر، وجود دانش ضعیف مدیریتی و عملکرد فناورینانوی ژاپن در کشور کره است.
معمولا صنعت کره در زمینههای ماشینآلات (کشتیسازی، صنعت خودرو و ...)، رباتها، الکترونیک (نمایشگرها، گوشیهای تلفن همراه، ادوات حافظه و...) و پردازش مواد و منابع خام قدرتمند بوده و صنایعی مانند نرمافزار، پزشکی و فناوریهای زیستمحیطی در رتبههای بعدی قرار دارند.
صنعت این کشور سیستممحور بوده و مشخصه اصلی آن فعالیت شرکتهای بزرگ در آن است. شرکتهای کوچک مانند عرضهکنندگان قطعات و محصولات مصرفی به ندرت دوام میآورند، در نتیجه بیشتر قطعات (تراشههای الکترونیک و...) از ژاپن و سایر کشورها وارد میشوند، و این از ضعفهای اصلی صنعت کرهجنوبی است.
قوتها و ضعفهای مطرح شده در صنعت، در حوزه علوم نیز که عمدتا کاربردی محورند تاثیر میگذارند. در سال 2005 کشور کره جنوبی بعد از ایالات متحدهآمریکا و ژاپن در رتبه سوم بزرگترین ثبتکننده پتنت در جهان بود. اغلب پیشرفت فناورینانو در کشورکره بعد از ایالات متحدهآمریکا، ژاپن و آلمان در رتبه چهارم قرار دارد.
بیشتر کاربردهای آتی فناورینانو در این کشور مبتنی بر ویژگیهای ذاتی نانومواد است. برای مثال پوششها، فیبرها، سیمانها و روغنها، با استفاده از نانومواد ساخته میشوند.
در مورد کاربردهای الکترونیک، کره به طور سنتی در فناوری MOSFET قوی بوده و در آیندهای نزدیک به FinFET و سپس به Schottky-barrier MOSFET تبدیل خواهد شد. تحقیقات مربوط به نانولولههای کربنی در این کشور موردتوجه بوده، اما این تحقیقات از تحقیقات کاربردهای الکترونیک بسیار فاصله دارند.
به گفته پرفسور لیم، از محققان حوزه اُپتیکها، انتظار می رود که اهمیت فتونیکها افزایش یابند. اما در حال حاضر شرایط لازم برای استفاده از فناوریهای فتونیک در حوزههای جدید وجود ندارد.